iiyama introduceert vier nieuwe ProLite-monitoren

iiyama, fabrikant van desktops, monitoren en touchscreens, komt met een nieuwe serie monitoren.

Het gaat om vier monitoren binnen iiyama's ProLite-serie met de formaten 32-, 42-, 46- en 55-inch. De monitoren zijn voorzien van hoge kwaliteit AMVA 3 edge led-panelen (en in het geval van de 42-inch monitor een ips direct led-paneel) die de nauwkeurigheid van kleuren moeten waarborgen vanuit elke kijkhoek.

Multitouch

De panelen met een resolutie van 1920 bij 1080 zijn voorzien van capacitieve touch-technologie die multitouch tot 12 aanrakingen tegelijkertijd ondersteunen. Verder zijn de monitoren voorzien van een anti-glare coating. Weinig reflectie dus, ook in zeer verlichte omgevingen.

Strak design

iiyama zet met deze serie ook in op een strak design. De monitoren zijn lekker dun zonder zichtbare bezel. De schermen zijn voorzien van 4,47mm dik touch sensor-glas en zijn krasbestendig. Hiermee zijn de producten goed inzetbaar in publieke ruimtes als winkels, kiosken of bijvoorbeeld voor presentaties tijdens beurzen.

De monitoren worden het eerste kwartaal van 2015 verwacht. Ga voor meer informatie naar de officiƫle website van iiyama.