iMeet van PGi (advertorial)

Efficiency van werknemers verhogen, reistijd en kosten minderen, milieubewuster worden, meer klantencontacten, effectief thuiswerken en geen bespreking missen. Een greep uit de voordelen van iMeet om deze doelstellingen te halen.

Vandaag de dag groeien bedrijven lokaal, globaal en via digitale media. In veel gevallen staat klantcontact daarbij centraal en worden tablets en smartphones hiervoor ingezet. Daarom hebben we iMeet ontwikkeld. Onze geprezen oplossing biedt bedrijven van elke omvang een innovatieve nieuwe manier waarop virtueel gepresenteerd en vergaderd kan worden.

PGi heeft in samenwerking met Forrester Research aan ICT'ers gevraagd naar hun gebruik van mobiele apparatuur voor werkdoeleinden, ongeacht het bedrijfsbeleid. Meer dan de helft van de 487 geïnterviewde ICT'ers die tablets gebruiken, geeft aan dat ze een uur of meer per dag op hun tablet werken. Zij profiteren van de flexibiliteit die deze apparatuur hen biedt. 

Beperkt

Hoewel ICT'ers tablets en smartphones gebruiken om flexibel te werken, gebruikt men slechts een beperkte set hulpmiddelen op deze apparatuur om toegang tot informatie te krijgen en contact te leggen met elkaar. Dit vanwege de regelgeving die door ICT-afdelingen en in bedrijfsbeleid vastgelegd is. Momenteel gebruikt het overgrote deel van tabletgebruikers hun apparaat voor e-mail (79 procent) en kalendertoepassingen (66 procent). Een veel kleiner gedeelte van het personeel gebruikt hun tablet om deel te nemen aan rijkere samenwerkingsvormen waarmee ze in staat zijn om met collega's te praten, samen te werken, tot beslissingen te komen en actie te ondernemen.

Webvergaderen

Wij denken dat tablets een zeer goed ontwerp hebben voor webvergaderingen dankzij de grote schermen, camera's en ingebouwde draadloze verbindingen. Webconferenties zijn zeer populair onder ICT'ers die tablets gebruiken: 84 procent van deze groep geeft aan dat ze een bepaald type hulpmiddel voor webvergaderingen op werk gebruiken. Het onderzoek toont aan dat het gebruik van deze technologie toeneemt bij gebruikers van mobiele apparaten die op deze apparaten toegang hebben tot oplossingen voor webvergaderingen, waarbij 89 procent van hen aangeeft het hulpmiddel meer te gebruiken wanneer ze met hun mobiele apparaat vergaderingen kunnen leiden of bijwonen. Het resultaat? ICT'ers die mobiele apparatuur gebruiken zijn beter verbonden met hun collega's en hebben toegang tot meer en rijkere samenwerkingservaringen die de bedrijfsresultaten ondersteunen. Wij geloven dat iMeet de perfecte oplossing is voor uw bedrijf.

iMeet

iMeet maakt persoonlijk contact tijdens videovergaderingen mogelijk wanneer u ergens niet fysiek kunt zijn. iMeet is perfect voor trainingen, verkooppresentaties, interviews met kandidaten, teambijeenkomsten en veel meer. iMeet is ook geheel mobiel te gebruiken dus u bent niet gebonden aan uw bureau. Alle functionaliteit is ook beschikbaar op uw mobiele apparaat. U houdt het gemak van iMeet in de palm van uw hand. Dit is inclusief de instelbare vergaderruimte, geen downloads voor gasten en videovergaderingen tot wel 15 personen tegelijk. U kunt vanaf uw eigen mobiele apparaat een iMeet-vergadering organiseren of bijwonen. De iMeet-app bevat alle belangrijke functies en functionaliteit van iMeet op de PC, zodat u altijd, met wie en waar dan ook wereldwijd contact kunt leggen.

Nederland

Wij geloven dat het bekroonde iMeet perfect is voor de Nederlandse markt omdat het een slimme oplossing is voor slimme bedrijven. We hebben al veel bereikt op het gebied van vergaderingen, en ontwikkelen onze producten voortdurend verder om net dat beetje meer te bieden waar onze klanten naar op zoek zijn wat ze in geen enkel ander product en andere oplossing kunnen vinden. We zijn groot genoeg om onze diensten wereldwijd aan te bieden en gedreven om onze oplossingen aan te passen naar bedrijfsbehoeften.

Download de gratis mobility whitepaper van PGi hier 

Contact

Email: imeetmobile-nl@pgi.com.
Tel: +31 36 785 1256

Over PGi

PGi is de wereldleider in virtuele vergaderingen. Al meer dan 20 jaar biedt PGi technologieën die mensen helpen op een plezierige en meer productieve manier samen te komen en samen te werken. Iedere maand brengen onze bekroonde producten voor audio-, web- en videovergaderingen meer dan 23 miljoen mensen bij elkaar in meer dan 5 miljoen vergaderingen. We bedienen meer dan 40.000 klanten en 75% van de Fortune-top 100. Onze oplossingen voor virtuele vergaderingen zijn wereldwijd beschikbaar en zijn op elke toepassing af te stemmen.