Informer lanceert twee nieuwe pakketten

Leverancier van boekhoudsoftware Informer introduceert twee nieuwe pakketten aan de cloudversie van hun softwareoplossing. Zowel een pakket gericht op voorraadmanagement als een pakket gericht op dienstverleners binnen projecten worden toegevoegd aan het onlineportfolio van Informer.

InformerOnline

Het gaat om twee klantgerichte pakketten: InformerOnline Handel en InformerOnline Dienstverlening. Met InformerOnline Handel beheer je gemakkelijk je voorraad en bestel je nieuwe producten wanneer dit nodig is. Dit stelt je in staat een zo efficiënt mogelijke voorraad te houden wat uiteraard de kosten drukt.

InformerOnline Dienstverlening is gericht op personen en bedrijven die op projectbasis werken en hiervoor uren en facturen moeten schrijven. Het pakket stelt je in staat goed projecten te managen en projectvoorstellen te doen door het aantal uren in te schatten die nodig zijn om het project te volbrengen. Naderhand kun je dit per medewerker bij te houden.

Informer biedt zorgvuldige functionaliteiten

'We voeren al jaren in onze Informer offline software pakketten met succes speciale pakketten voor de Handel en Dienstverlening in. Het is immers ons streven zo direct mogelijk aan te sluiten bij de klantbehoeften. We hebben de functionaliteiten van deze pakketten nu ook in de cloud beschikbaar gemaakt', aldus ceo van Informer, Remco Frühauf. Om tegemoet te komen aan wat de klanten van Informer nodig hebben is er goed gekeken naar wat de markt nodig heeft. 'Zo hebben we gekozen voor de kracht van kiezen: de functionaliteit is zorgvuldig gekozen voor de gebruiker: Niet te veel om complexiteit en kosten te voorkomen, maar juist genoeg voor optimale werking', aldus Remco. 

De pakketten integreren naadloos met InformerOnline boekhouden en zijn tevens vrijblijvend te testen voor dertig dagen. Ga voor meer informatie naar informer.nl.