Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event in Jaarbeurs Utrecht

In een maatschappij die in hoog tempo digitaliseert is het als IT-professional lastig de vinger aan de pols te krijgen en te houden van vakgerelateerde zaken als security en social IT binnen grote organisaties. De komende twee dagen staan vooral in het teken van dat laatste, social IT, op de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event die op 31 oktober en 1 november plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht.

Op deze vakbeurzen is er voor haast iedere professional wat te vinden. Het thema 'social IT' loopt echter als rode draad door de Jaarbeurs. Niet vreemd natuurlijk, getuige de explosieve groei van social media. Hoe kunnen organisaties hier het beste mee omgaan? Wat betekent dit voor professionele IT-infrastructuren en wat brengt de toekomst ons wat IT betreft? Dat zijn vragen die (hopelijk) komende twee dagen beantwoord gaan worden tijden de vele seminars en workshops in de Jaarbeurs. Verder zijn er exposanten aanwezig die hun producten voor de zakelijke markt presenteren.

Uiteraard is WINMAG Pro als mediapartner hier ook aanwezig, met een eigen stand. Wil je kennismaken met het team achter deze website en het magazine, kom dan rustig eens langs voor een praatje. Uiteraard kun je van ons komende dagen enkele artikelen verwachten die zich inhoudelijk toespitsen op de aangesneden thema's op de beursvloer. Hou de website dan ook zeer zeker in de gaten.

Social media

Als je nieuwsgierig bent of mee wilt praten met de issues die spelen en die behandeld worden op de beurs, hou dan zeker ons Twitter- en Facebookkanaal a in de gaten en praat mee op Twitter met de volgende hash-tags:

Infosecurity.nl: #IS12
Storage Expo: #SE12
Tooling Event: #TTE12

Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event in Jaarbeurs Utrecht
Social IT en security binnen organisaties