Interconnect: gastheer van Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken vraagt veel van je ict-voorzieningen. Wat is er dan handiger dan zoveel mogelijk uitbesteden aan professionals met verstand van hun vak? Interconnect levert diverse diensten waarmee medewerkers flexibeler kunnen werken.

Belangrijk voor organisaties die Het Nieuwe Werken hebben ingevoerd is een schaalbaar en kwalitatief uitstekend systeem voor telecommunicatie. Interconnect biedt met Hosted Telecom een zeer bruikbaar voipsysteem hiervoor.

Niet alleen kunnen medewerkers hiermee bijvoorbeeld onderling gratis bellen, het voorziet ook in beeldbellen en kan worden geïntegreerd met diverse unified communication-tools. Het maakt niet meer uit of je thuis werkt, of op de zaak bent, want met Hosted Telecom ben je altijd bereikbaar op hetzelfde bedrijfsnummer.

VPN

Over thuiswerkers gesproken; zij moeten natuurlijk wél een veilige netwerkverbinding met de zaak kunnen opstellen, zodat ze altijd met de actuele bedrijfsinformatie kunnen werken. Hiervoor kun je via Interconnect een vpn-verbinding faciliteren. Eventueel kun je daarmee ook een datacenter op een veilige manier koppelen aan thuiswerkers en de (hoofd)vestiging.

Grotere organisaties kunnen via Interconnect ook kiezen voor een Private WAN. Dat is een volledig afgesloten bedrijfsnetwerk waarmee meerdere locaties veilig aan elkaar geknoopt kunnen worden.

Serverhosting

Interconnect kan ook de hosting van servers verzorgen, dit kunnen eventueel virtuele servers zijn om de kosten te reduceren en precies die resources af te nemen die je nodig hebt. Bovendien kan Interconnect zorgen voor een gegarandeerde bereikbaarheid, zodat je als organisatie zeker weet dat je data altijd voor iedereen bereikbaar is. Wel een zo prettige gedachte.

Kortom: Interconnect biedt organisaties die Het Nieuwe Werken hebben omarmd de bouwstenen en faciliteiten om een flexibele, betrouwbare en veilige werkomgeving op te bouwen.