Jabra BT500

Een Bluetooth headsetje is d oplossing voor wie veel belt, maar niet heel de dag met een toestel in de hand of bedraad oortje in het oor wil lopen. Ook wanneer je simpelweg je beide handen vrij moet hebben, is het een uitkomst.
Bluetooth headsets
Inleiding

Bluetrek X2
Plantronics Voyager 510S
Jabra JX10
Jabra BT500
Cellink BTHS 6033F

Conclusie

Net als de Plantronics is deze Jabra een flinke schelp. Toch is het Jabra gelukt de BT500 redelijk fraai vorm te geven. De headset blijft weliswaar uitstekend zitten, heel comfortabel zit het niet, vooral door zijn (relatief gezien) behoorlijke gewicht. Met 19 gram schoon aan de haak is dit de zwaarste headset uit de test. Je voelt het apparaat daardoor duidelijk zitten, al is het oordopje wel netjes ergonomisch vormgegeven en te verwisselen met andere maten. Mede doordat het rubberen uiteinde hiervan vrij diep je oor binnendringt, is de geluidskwaliteit erg goed. Ook aan de andere kant van de lijn komt het geluid prima door.

Handige functies
De headset kent handige functies, zoals het in de wacht zetten van gesprekken. Vooral de zakelijke, intensief bellende gebruiker zal daarvan gecharmeerd zijn. Jammer dat de rubberen beschermlaag over de knoppen voor een wat stugge bediening zorgt.

Prijs: 63,87
Info:www.jabra.com
Score: