Jabra komt met nieuwe achter-het-oor headset WAVE

Jabra heeft de WAVE uitgebracht, een nieuwe achter-het-oor headset waarmee gebruikers vrij en op een natuurlijke manier kunnen communiceren. De headset beschikt over onder meer windruisreductie, Voice Guidance en Multi use-technologie.

Volgens Jabra is de WAVE door de ergonomische pasvorm ideaal voor gebruik de hele dag door. Door Voice Guidance (meldt de status van de verbinding en geeft een melding bij een bijna lege batterij) en een makkelijk te bedienen knop op de microfoon, moet het eenvoudig zijn om inkomende gesprekken te beantwoorden en te beƫindigen.

Daarnaast is de achter-het-oor headset door ronde gaatjes in de microfoon en schuimmateriaal er omheen beter bestand tegen windruis. De toepassing van Digital Signal Processing zou volgens Jabra het geluid nog helderder maken.

De WAVE kan op maximaal twee apparaten tegelijkertijd worden aangesloten via de Multi-use technologie. Hiermee is volgens Jabra een naadloos verloop tussen meerdere telefoons mogelijk zijn en kan er met behup van bluetooth gebeld worden via internet.

De Jabra WAVE is per direct online en in de winkel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 50 euro (exclusief btw).