Jabra Motion UC+

De Jabra Motion UC+ is een slank vormgegeven headset die eigenlijk iedereen prima past en verstelbaar is voor links- en rechtshandigen. Het instellen en verbinden van het apparaat gaat snel en eenvoudig via bluetooth. Dat kan niet alleen met je smartphone, maar ook met je laptop, voor communicatie met skype of een andere softphone.

Bellen met de headset gaat makkelijk door de ingebouwde spraakcommando’s. Door het indrukken van een knop kun je een commando ingeven die vlekkeloos werken. Nadeel is dat alle knoppen op de headset dubbel dienstdoen. Zo gebruik je dezelfde knop voor het beantwoorden of beëindigen van oproepen ook om oproepen te weigeren of nummers opnieuw te kiezen.

Gelukkig helpt een stem je steeds weer wanneer je deze nodig hebt om bijvoorbeeld bepaalde stemcommando’s te gebruiken of om je op de hoogte te houden van de status van de headset. Zoals de batterijduur, die trouwens behoorlijk is met een gesprekstijd van maximaal zeven uur. De Jabra Motion UC+ is een mooie headset voor dagelijks gebruik. De functies zijn uitgebreid dankzij de stemcommando’s. Als je een headset zoekt en je graag veel opties hebt om deze te gebruiken, dan is de Jabra Motion UC+ een headset waar je een prima aankoop mee doet.

Prijs: € 179,99 (excl. btw)
Info: www.jabra.nl

In het kort
+ Mooie, stevige headset met zakelijke uitstraling
+ Makkelijk en snel te installeren
+ Altijd en overal hulp
+ Heel veel opties
- Wellicht teveel opties
- Je moet de tijd nemen om het apparaat te leren kennen


MKB Proof 2013