Jabra ondersteunt mobiele handsfree-applicaties

Jabra gaat mobiele, handsfree apps ondersteunen die te bedienen zijn met je stem. De apps zijn verkrijgbaar via het nieuwe Jabra Experience Portal.

Het nieuwe programma van Jabra richt zich op de verbetering van de gebruikerservaring en biedt een groot aantal applicaties, waaronder spraak-naar–tekst, muziek en entertainment toepassingen voor op de headsets van Jabra.

Een nieuw programma genaamd het Jabra Mobile Developer Program is in maart van dit jaar gelanceerd. Het programma heeft als doel vooraanstaande ontwikkelaars te werven voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Ontwikkelaars krijgen toegang tot de nieuwste Jabra technologieën en middelen om innovatieve applicaties te kunnen bouwen. De vier focusgebieden zijn games & entertainment, productiviteit, voice dailing & vertaling en gps-diensten. In 2010 wordt het programma wereldwijd beschikbaar.

Het wereldwijde initiatief is begin dit jaar gelanceerd in Noord Amerika en zal later dit jaar worden uitgerold in Europa en andere werelddelen.