Je eigen virtuele desktop via Simply4U

Altijd werken met je eigen vertrouwde desktopomgeving, vanuit iedere computer met een internetverbinding. Dat is wat Simply4U Online Werkplek van automatiseerder Uny IT voor je regelt.

Het is een zogenoemde 'desktop in de cloud', waarmee je via het internet kunt inloggen op een digitale werkomgeving, inclusief MS Office- of bedrijfsspecifieke software. Je hoeftje niet druk te maken om licenties, updates, back-up en beveiliging; dat regelt Uny IT voor jou.

Simply4U Online Werkplek is niet alleen een goede oplossing op kantoor, ook thuiswerkers kunnen er hun voordeel mee doen. Want of je nou op de zaak of thuis bent, je werkt altijd in dezelfde desktopomgeving, met dezelfde programma's en dezelfde documenten.

Op die manier hoef je nooit meer te synchroniseren, werk je altijd met de laatste versies van je documenten en is de complete zorg voor updates en licenties in handen van de provider, zodat je je kunt focussen op je werk. De oplossing biedt de vertrouwde MS Office 2007-pakketten, maar ook het hosten van je bedrijfsspecifieke software is geen probleem.

Voip

De online desktopomgeving is desgewenst uitbreidbaar met een voip-telefooncentrale, ook door Uny IT beheerd. Zo hoef je zelf geen dure telefooncentrale in je kantoor te plaatsen en kun je toch profiteren van digitale telefonie.

Zo kun je met de juiste software bijvoorbeeld direct alle informatie van een beller op je beeldscherm zien en bepaal je zelf op welke tijden je bereikbaar wilt zijn door een koppeling met de Outlook-agenda. Bovendien bellen werknemers onderling gratis en kun je gemakkelijk belaccounts voor medewerkers toevoegen of verwijderen.