Kaiwa.io

Goede communicatie is een must om effectief te kunnen samenwerken. Kaiwa is hiervoor het perfecte online platform. Het is zowel browser-based als in app-vorm te verkrijgen.

Wat onmiddellijk in het oog springt, is de bijzonder opgeruimde interface waarbij de functies voor zich spreken en gemakkelijk te gebruiken zijn. Links in het menu vind je de hoofdfuncties binnen Kaiwa terwijl de rest van het scherm is gereserveerd voor jouw informatiestream. Gebruikers worden standaard toegevoegd aan groepen of kunnen zelf een groep aanmaken. Binnen die groepen worden conversaties gegroepeerd, waardoor je stream nooit volloopt met verschillende soorten van informatie, wat uiteraard de communicatie alleen maar ten goede komt.

Kawai streeft andersoortige services als Yammer en Socialcast op twee punten voorbij. Ten eerste is het platform razendsnel. Of je nu een bericht plaatst in een groep of je stream doorzoekt naar bepaalde informatie, het is net of je bladert door je eigen computer. Ten tweede heb je als gebruiker de optie om gemaakte posts op te maken door middel van tags. Of je nu een link wilt plaatsen onder tekst, informatie extra urgentie wilt meegeven door deze dik te drukken of tabellen of blockquotes in te voegen, het is allemaal mogelijk. Hierdoor kun je duidelijk via het platform communiceren door de opmaak van posts naar jouw hand te zetten.

In het kort

  • Makkelijke interface
  • Razendsnel platform
  • Informatie wordt duidelijk gegroepeerd
  • Veel tekstopmaakopties
Prijs: gratis

Info: kaiwa.io

MKB Proof 2015