Konica Minolta introduceert Bizhub C25

Konica Minolta introduceert de Bizhub C25, een compacte multifunctionele printer. Met het apparaat richt de fabrikant zich op back-office- en kleine kantooromgevingen.

Volgens het persbericht van Konica Minolta is de printer speciaal ontwikkeld voor het verwerken van aanvragen, bestellingen, afleverbonnen en soortgelijke documenten. De multifunctional print, kopieert en scant in kleur, zwart-wit en faxt in zwart-wit. 

Door de gebruikte Emperon-technologie beschikt de C25 over dezelfde functies als zijn grote broers, de A3-modellen. Deze technologie moet ervoor zorgen dat de printer naadloos geïntegreerd kan worden met de meeste netwerken en besturingssystemen. Daarnaast kun je de printer koppelen met een groot aantal zakelijke applicaties en beschikt hij over een SAP-certificering. Emperon biedt standaard ondersteuning voor PostScript en PCL, optioneel kun je ook voor XPS kiezen.

De C25 beschikt over een 800 mhz processor en is uitgerust met maximaal 512 MB geheugen. Ook het installeren van een harde schijf van 40 GB behoort tot de mogelijkheden.