Konica Minolta met PowerPack voor loyale klanten

Konica Minolta Printing Solutions Europe introduceert het klantenloyaliteitsprogramma PowerPack. Dit unieke programma biedt klanten een uitgebreid en ongevenaard aanbod aan gratis diensten en programmas om trouwe klanten te belonen en tegelijkertijd de printefficintie naar een hoger plan te brengen, met als doel de klanttevredenheid te vergroten.

Klanten die in het PowerPack-programma participeren, genieten de volgende voordelen:

Drie jaar extra garantie
Klanten kunnen hun garantieperiode tot drie jaar uitbreiden door de originele cartridges kosteloos te retourneren via het Clean Planet-programma. Dit is het cartridge inzamel- en recyclingprogramma van Konica Minolta Printing Solutions Europe. Door klanten te belonen voor hun medewerking aan het recyclingprogramma, geeft Konica Minolta op actieve wijze vorm aan haar streven toonaangevend te zijn op milieugebied.

Gegarandeerde inruilwaarde bij vervanging van printer
Na drie jaar kunnen klanten hun Konica Minolta-printer inruilen met korting op de nieuwe printer. Hierdoor besparen klanten niet alleen significant op kosten, zij beschikken tevens op een aantrekkelijke manier over de nieuwste technologie.

Korting op gebundelde opties
PowerPack biedt kortingen tot wel zeventig procent op gebundelde opties bij de aanschafvan een vooraf geconfigureerd model. Hierdoor kunnen klanten voor een aantrekkelijke meerprijs papierinvoerbakken en duplexers aanschaffen. Deze vergroten de efficintie en flexibiliteit van werken.

Gratis training en software
Klanten hebben via het PowerPack-programma toegang tot een online product tutorial met uitgebreide informatie om het gebruik van de printer te maximaliseren. Daarnaast krijgen klanten beschikking over software om templates aan te maken voor vele afdrukmogelijkheden. Zowel de tutorial als de software is online beschikbaar na inschrijving.

Konica Minolta staat bekend om haar producten van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Meer dan ooit zijn klanten nu bij het aanschaffen van een printer op zoek naar de interessantste opties. Het PowerPack-programma biedt de toegevoegde waarde die verder reikt dan het product. Klanten krijgen daarbij kosteloos de extra diensten en programmas aangeboden die zij het meest waarderen, stelt Frank Akihary, General Manager Sales and Marketing EMEA.

Registratie
Het PowerPack-programma wordt in het voorjaar exclusief aangeboden aan klanten met een printer uit de magicolor 2450- en 5400-serie. Registratie moet daarbij plaatsvinden binnen dertig dagen na de aankoopdatum. Klanten kunnen zich online registeren op www.konicaminolta-powerpack.com.


Dit artikel is eendoogeplaatstpersbericht. De redactie van WINMAG is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Wilt u ook uw persbericht op deze site plaatsen? Neem dan contact met ons op via persberichten@winmag.nl