Konica Minolta met speciale lijn afdrukmedia

Konica Minolta Printing Solutions introduceert een breed assortiment media exclusief ontworpen voor Konica Minolta. Het assortiment is daarbij speciaal afgestemd op gebruik in Konica Minolta magicolor-printers voorzien van Simitri-toner, en bestaat uit aantrekkelijk geprijsde adresstickers, transparanten, briefkaarten, fotopapier, cd/dvd-labels en visitekaartjes.

Ontwikkeld voor professioneel gebruik in kleine en middelgrote ondernemingen (MKB), vormen deze media een flexibel en betaalbaar alternatief van hoge kwaliteit voor offset drukwerk. Organisaties beschikken dankzij deze media over extra mogelijkheden om de investering in de magicolor-printers te maximaliseren. Zo maakt de beschikbaarheid van de media de noodzaak overbodig om grote, kostbare oplages in n keer te drukken.

Extra flexibiliteit
Dankzij de extra flexibiliteit kunnen organisaties daarom veel efficinter met drukkosten omgaan en 'on demand', bijvoorbeeld marketing materiaal of visitekaartjes, afdrukken. "Met meer dan tien jaar kennis en ervaring op het gebied van kleurenlaser printing, heeft Konica Minolta met de magicolor-printers een reputatie opgebouwd als voorloper in de kleurentechnologie", stelt Frank Akihary, General Manager Sales and Marketing EMEA bij Konica Minolta Printing Solutions Europe. "De introductie van deze volledig door ons ondersteunde media biedt klanten een totaaloplossing waarmee de waarde van onze succesvolle printerreeks toeneemt."

Prijzen en verkrijgbaarheid
De prijzen van deze media-reeks liggen tussen de 19,95 en 39,95 euro. De media komen medio maart beschikbaar via het dealernetwerk in Europa, Middenoosten en Afrika.


Ditartikel is eendoogeplaatstpersbericht. De redactie van WINMAG is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Wilt u ook uw persbericht op deze site plaatsen? Neem dan contact met ons op via persberichten@winmag.nl