Krachtige communicatietools van Vidicode

Efficiënte communicatie op kantoor gaat natuurlijk niet vanzelf. Deze hardwaretools geven je voip/uc-omgeving net die extra ‘edge’ die je nodig hebt.

APRESA Communicatie Recorder

Opnemen van gesprekken is voor veel bedrijven nuttig en noodzakelijk. Opnemen alleen is echter vaak niet genoeg, maar call recorders met veel functionaliteit zijn dikwijls prijzig. Zo niet de APRESA recorder, deze combineert vrijwel alle denkbare opties in één betaalbare oplossing. Zaken als screen-recording, live monitoring, call statistieken, record on demand en vele andere features zitten gewoon in elke APRESA ingebouwd voor een prijs waarvoor je tot nog toe alleen een kale recorder mocht verwachten.

Volgens Leo Gareman van Vidicode is hiervoor gekozen omdat klanten een duidelijk verhaal verwachten. ‘De APRESA moet voor het gros van de klanten een betaalbare oplossing bieden die zo compleet mogelijk is. Praktisch en niet onnodig ingewikkeld. Daar hebben de meeste klanten behoefte aan. Natuurlijk is maatwerk ook bij ons mogelijk, maar we proberen in overleg met de klant eerst een oplossing te vinden met het standaard systeem’, aldus Gareman. Hoewel de APRESA voor iedere telefoonlijn geschikt is, zijn met name de voip-mogelijkheden interessant. Voor hosted telefonie aanbieders of afnemers is de APRESA namelijk ook als ‘software-only’ oplossing verkrijgbaar, die lokaal of virtueel gebruikt kan worden.

Info: www.callrecorderapresa.com

Call Recorder Apresa

Blue-Line Fax Server van Vidicode

Vraag het de gemiddelde ict’er en hij zal het onmiddellijk eens zijn met het eerste gedeelte van de bovenstaande uitspraak. Kijk echter in een gemiddeld bedrijf en de praktijk wijst uit dat fax als communicatiemiddel nog lang niet heeft afgedaan en er dus overal nog faxmachines staan met toners, papier enz. Welbeschouwd is de fax dus een volwaardig element binnen een ‘Unified Communications’-omgeving. Daar zijn een aantal eenvoudige redenen voor te noemen; 1: Een fax is een rechtsgeldig document. 2: Een fax verstuur je direct van A naar B en is daarmee dus veiliger dan een e-mail. 3: Er zijn nog legio sectoren waar de fax als belangrijk communicatie middel wordt gebruikt zoals gezondheidszorg, transport, land en tuinbouw etc.

De oplossing is even simpel als doeltreffend, integreer het faxverkeer met de e-mail. De Fax Servers van Vidicode doen precies dat, maar zoals ze bij Vidicode gewend zijn, niet via de bekende paden van een pc-kaart en een stuk software, maar een slimme kast die alles zelfstandig afhandelt. Geen ingewikkelde integraties, maar faxen via je netwerk binnen het uur. Alsof je nooit anders gewend was! Besparing op mankracht en de eenvoud van de oplossing maken dat de Fax Servers zichzelf snel terugverdienen. Bovendien: ze verbruiken slechts 8 tot 12 Watt.

Info: www.vidicode.nl

Vidicode Blue-Line

Voice Server Espero

Je kent het wel: je probeert een bedrijf of instantie te bereiken en je krijgt ze niet te pakken. In gesprek, of eindeloos in de wacht staan zonder andere actiemogelijkheden. Kortom: een slechte service en bereikbaarheid. Wat blijkt nu? Veel organisaties weten van zichzelf niet eens dat ze zo met hun klanten of relaties omgaan. De Voice Server Espero kan de telefonische bereikbaarheid van een bedrijf in kaart brengen en er vervolgens ook actie op ondernemen. Via het instellen van intelligent call queing, escape from queue, unified messaging van berichten, ongelimiteerde menustructuren en nog veel meer. Hierdoor kan de Voice Server, onafhankelijk van de telefooncentrale het inkomende verkeer afhandelen.

De Voice Server van Vidicode wordt bijvoorbeeld gebruikt door artsen- of combinatiepraktijken, waarbij bereikbaarheid van cruciaal belang is, maar ook door theaters, reisbureaus, informatielijnen, gemeenten en serviceorganisaties. De Voice Server wordt meestal vóór de telefooncentrale aangesloten en is daardoor in staat om slimme functies toe te voegen aan de bestaande infrastructuur. Kortom, een betere service zonder daarvoor te investeren in een nieuwe centrale.

Info: www.vidicode.nl/voice-server-espero.html

Voice Server Espero