KYOCERA Document Solutions houdt enquête, gratis keramische pen voor alle deelnemers

Wil je kans maken op een multifunctional t.w.v. 1700 euro? KYOCERA Document Solutions is een online enquête gestart over document management en meedoen betekent kans maken. Sowieso krijg je een keramische pen van 22,50 euro als je meedoet. En dat kost nog geen minuut.

Vrijwel iedere organisatie krijgt er mee te maken: documentdigitalisatie. Kortom: het digitaliseren en archiveren van documenten zodat de informatie vervolgens digitaal vind- en doorzoekbaar is.

Er zijn diverse systemen voor document management, erp en crm, waarin je documenten zou willen opslaan en natuurlijk vervolgens zou willen terugvinden. KYOCERA Document Solutions heeft een eenvoudige 'portaal' die met diverse van die oplossingen kan werken: 'Scannen naar'. Deze oplossing kan zonder al teveel gedoe en investeringen in de bestaande bedrijfsstructuur worden opgenomen.

Om 'Scannen naar' nog beter te laten aansluiten met de huidige oplossingen, is KYOCERA Document Solutions in samenwerking met ons een onderzoek gestart naar wat bedrijven gebruiken en wat voor hen het meeste tijd kost. Zo kunnen zij de dienst verder optimaliseren en nog beter laten aansluiten op de oplossingen die momenteel populair zijn.

Beloning

Als tegenprestatie belonen ze alle deelnemers met een mooie keramische pen t.w.v. 22,50 euro. En alsof dat nog niet genoeg reden is om mee te doen, maak je daarnaast ook kans op een KYOCERA kleuren-mfp ter waarde van 1700 euro!

Meedoen kost nog geen minuut, dus wat let je. Het webformulier vind je hier.