LaCie 4big Rack Office

De nieuwe 4big Rack Office is een opslagoplossing met rekmontage. De belangrijkste eigenschappen zijn een volledige gegevensbescherming, superieure gegevensdeling en betrouwbare onderdelen, waardoor het apparaat een goede investering is voor kleine bedrijven. Het handige rackformaat stelt je in staat meerdere nassen onder elkaar te plaatsen. Bovendien past de nas in een rackopstelling bij andere apparaten van dit formaat.

De 4big Rack Office wordt aangestuurd door Microsoft Windows Home Server 2011. Dankzij de vertrouwde Windows-omgeving van dit pakket is het voor kleine bedrijven snel en gemakkelijk te implementeren. De software stelt je in staat backups van bestanden en gegevens in te plannen en deze vervolgens te beheren en te raadplegen. Het kloppend hart van LaCie’s nieuwste rackoplossing is een dualcore Intel Atom-processor met een kloksnelheid van 1,6 GHz plus 2 GB aan intern geheugen.

Het apparaat wordt voorgeconfigureerd met een raid 5-indeling met vier harde schijven met een totale opslagcapaciteit van 8 TB. Hiermee kun je automatische backups maken van maximaal tien pc’s en drie Mac’s. LaCie levert de 4big Rack Office met een proefversie van drie maanden. Hierbij heb je de beschikking over 100 GB cloud-opslag waarop je bijvoorbeeld een backup kunt maken van je 4big Rack Office. LaCie levert de 4Big Office met drie jaar garantie, dit omvat onder meer wereldwijde dekking voor reparatie en/of vervanging.

Prijs: € 955,-
Info: www.lacie.nl

MKB Best Choice 2013