LaCie Internet Space: altijd bij je bestanden

Waarom nog met een usb-stick of mobiele harde schijf op stap? Parkeer je bestanden op een harde schijf met internetaansluiting en je kunt er altijd bij. Handige gebruikers doen het zo al jaren. LaCie presenteert een plug and play-opossing.

LaCie introduceert de Internet Space, een harde schijf met een opslagcapaciteit van 500 GB of 1 TB (1.000 GB). Gebruikers hebben overal ter wereld via internet toegang tot bestanden op de Internet Space, op elk tijdstip en zelfs als de eigen computer uit staat. Het installeren is volledig plug-and-play en slechts een kwestie van minuten. De Internet Space is ontworpen door topdesigner Neil Poulton. Door in te loggen op www.homelacie.com kunnen gebruikers toegang krijgen tot de bestanden op hun Internet Space-apparaat dat thuis staat of op kantoor. Via deze exclusieve webportal kunnen gebruikers ook bestanden op de Internet Space zetten.

E-mailuitnodigingssysteem
Muziek, fotos en videos delen met vrienden en familie is snel en eenvoudig dankzij het automatische e-mailuitnodigingssysteem. Met dit systeem behoort het beheren van gastaccounts tot het verleden. De gebruiker kan met de Internet Space van LaCie ook multimediabestanden streamen via het LAN of thuisnetwerk naar multimediaspelers, zoals de Xbox 360 en de Sony Playstation 3. Bovendien is het apparaat in te zetten als iTunes-muziekserver. Door deze draadloze functie kunnen gebruikers fotos en videos via hun gameconsole op de televisie bekijken zonder dat de computer via een kabel met de tv verbonden hoeft te zijn.

Herstellen
Dankzij de heel behoorlijk opslagcapaciteit van 500 gigabyte of 1 terabyte kunnen gebruikers van de LaCie Internet Space hun complete multimediabibliotheek centraal opslaan. De Internet Space wordt bovendien geleverd met HipServT DesktopMirror-software waarmee gebruikers de bestanden veilig kunnen opslaan en herstellen. Via de extra USB 2.0-poort op de achterkant van het apparaat is het mogelijk om nog een USB-harddisk aan de Internet Space te koppelen. Hiermee zijn bestanden veilig te back-uppen.

Prijs en beschikbaarheid
De LaCie Internet Space is per direct in Europa beschikbaar via de LaCie Online Store en LaCie resellers.

Prijzen 169,00 (500GB ) en 229,00 (1 TB) (prijzen incl. btw) | Info: www.lacie.nl