LENOVO: voor wie doordenkt over het totale kostenplaatje

Natuurlijk kijkt u eerst naar de prijs van een desktop of notebook. Maar hoeveel geld en productieve uren kosten het beheer en onderhoud? Wie daarover doordenkt, kiest voor de ThinkVantage technologie van Lenovo.

Zowel zakelijk als priv zitten mensen langer achter de computer. Daardoor wordt de bedrijfszekerheid steeds belangrijker. Dat geldt zeker voor notebooks die overal mee naartoe worden genomen. Verder groeit het aantal cybercrimes, onder meer door het gebruik van draadloze verbindingen. Als u beschikt over betrouwbare en beveiligde apparatuur, bespaart u handenvol geld, maakt u meer productieve uren en blijven uw vitale gegevens beschermd. Dat zijn de kernvoordelen van de ThinkVantage technologie waarmee de desktops en notebooks van Lenovo zijn uitgerust.

De voordelen van de ThinkVantage technologie
De ingebouwde ThinkVantage functies maken de desktops en notebooks van Lenovo onderhoudsarm en hoogproductief. Vandaar dat ze wereldwijd ieder jaar worden onderscheiden met tal van prijzen. Hier een greep uit de innovaties.

Minimale onderhoudskosten
Active Protection System: Bij vallen of stoten van het Lenovo notebook zetten de ingebouwde bewegingssensors de lees/schrijfkop van de harde schijf direct in de parkeerstand. Daardoor blijven de opgeslagen gegevens intact.
Rapid Restore: Deze functie biedt een breed spectrum aan hulpmiddelen voor onder meer diagnose en het terughalen van eerder opgeslagen data. U kunt er zelfs gebruik van maken wanneer uw besturingssysteem niet opstart.
Embedded Security System: Informatie zoals passwords is beveiligd met een speciale chip. Daarbij verzorgt security-software de interface tussen de chip en applicaties die u wilt beveiligen.
Integrated Fingerprint Reader: Biometrische beveiliging van het Lenovo notebook, waardoor gegevens nooit in verkeerde handen kunnen vallen.
High Performance Wireless Networking: Met de gentegreerde Wi-Fi-technologie en de twee Ultra Connect-antennes van het Lenovo notebook heeft u altijd en overal een perfecte draadloze connectie.

Maximale productiviteit
Access Connections: Met deze functie kunt u volautomatisch wisselen tussen verschillende draadloze en vaste netwerkverbindingen. U hoeft dus niet meer steeds allerlei instellingen te veranderen.
ThinkLight: Toetsenbordverlichting voor het Lenovo notebook waarmee u ook kunt werken in matig verlichte ruimten. Denk aan een vliegtuig, trein of restaurant met gedempt licht.
ThinkPad UltraNav multi-pointing: Dit systeem combineert de nieuwste full-function aanwijzer met de speciale touchpad voor eenvoudig en gemakkelijk scrollen, klikken en zoomen.
Lange batterijduur: De normale batterijduur van het Lenovo notebook is 3,5 uur. Met de optionele 8-celbatterij kunt u tot 10 uur unplugged werken.
Presentation Director: Dit systeem past automatisch de juiste instellingen toe voor een externe projector of display. U kunt zich dus concentreren op uw presentatie zonder zorgen over de technologie.

Klik hier voor meer informatie over de innovatieve ThinkVantage technologie en de scherpe aanbiedingen voor Lenovo desktops en notebooks.


Dit is een doorgeplaatst persbericht. De redactie van WINMAG is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Zelf een persbericht laten doorplaatsen op deze website? Neem dan contact op met onze sales-afdeling: 015-2153232.