LG kondigt komst G4 aan met teaser

Het vlaggenschip van LG dit jaar is de G4, die al even geteast wordt. Hiermee gaat LG de strijd aan met de Samsung Galaxy S6 en de HTC One M9. LG heeft voor de smartphone nu een teaser vrijgegeven.

Eerder al werden er uitnodigingen verzonden die hintte naar een onthulling van LG. De uitnodiging geldt voor een evenement op 28 april in New York, Londen en Parijs, en op 29 april in Seoul, Singapore en Instanbul. Op de uitnodiging staat 'See The Great' en 'Feel The Great' met op de achtergrond een soort van lederen stof. Hoewel de nadrukkelijk aanwezige 'G' op de utnodiging lijkt te hinten naar de G4, is van de lederen stof in de teaser niets te zien. Meer info hierover verwachten we op het event eind deze maand te horen.

Over specificaties is nog niets bekend. Geruchten spreken over een Qualcomm Snapdragon 808-chipset en een Quad HD-scherm met een resolutie van 2560x1440. Wat we wel zeker weten is het f1.8 diafragma van de camera aan de achterkant. Deze wordt nadrukkelijk in de teaser getoond en zou moeten zorgen voor goede foto's bij laag licht.