LG LN600

LG geeft zijn visitekaartje af met een opvallend mooi, slank vormgegeven, gentegreerde navigator. Het 4 inch grote display laat zich prettig bedienen.

Een noviteit zijn de lampjes naast de display die je vertellen wanneer je links- of rechtsaf moet slaan. In geluid, beeld en nu ook met licht word je genstrueerd welke afslag te nemen.

De software is van Destinator en die is wel veel beter dan vroegere versies van de software, maar nog niet van TomTom-niveau. De gesproken instructies van de virtuele dame in de LG klinken bovendien aan elkaar geplakt.

De LN600 wordt geleverd met een 512MB sd-kaartje met daarop de hoofdwegen van Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Noord Itali, Frankrijk, Engeland, Ierland, Spanje, Portugal en natuurlijk de Benelux. De LN600 heeft geen toeters en bellen zoals tmc, fotoviewer of mp3-speler. De gps-antenne is van het type Sirf 2. Niet het nieuwste, wel goed bruikbaar.

De LG LN600 wordt geleverd zonder 220 volt-lader, wat een gemis is als thuis op de bank alvast je nieuwe apparaat wilt leren kennen.