LG met nieuwe monitorenreeks

Vanaf vandaag kan de stijlbewuste medewerker zijn of haar hectische werkplek voorzien van rust en design. Verpakt in een flinterdunne behuizing, prikkelen de drie nieuwste LCD monitor van LG Electronics de zintuigen met kristalheldere beelden en een ultrasnelle reactietijd.

De drie monitoren (L1900J-BF, L1900R-BF en L1900E-BF) maken onderdeel uit van LG Electronics 'Emotional Serie': een nieuwe generatie beeldschermen die de gebruiker raakt, met zowel design als kwalitatief hoogstaande beelden.

Kijkgemak
Wanneer medewerkers vele uren op kantoor en achter hun computer doorbrengen, is een prettige werkplek van belang. Eenzijdige bewegingen en turend kijkgedrag heeft menigeen al ongemak bezorgd. De Emotional Serie biedt gebruikers ademruimte en rust in de dagelijkse hectiek en het urenlange computergebruik. Met de L1900J-BF, L1900R-BF en de L1900E-BF monitoren introduceert LG Electronics 19 inch beeldschermen die zijn uitgerust met Digital Fine Contrast (DFC). Met een ultrascherp contrast ratio van 2000:1, zorgt DFC ervoor dat alle beelden, foto's en video's als het ware van het scherm afspatten. DFC perfectioneert continu afbeeldingen, waardoor de kijker de beelden als levensecht ervaart.

Rust & ruimte
Naast de hoge contrast ratio van 2000:1 optimaliseert de supersnelle reactietijd van slechts vier milliseconden het kijkgemak verder. Maar niet alleen de technologische specificaties maken van de beeldschermen een lust om mee te werken. Het zijn bovendien drie visuele schoonheden. De beeldschermen zijn slechts achttien millimeter diep en hebben de contouren van een designer pronkstuk. En dat komt de uitstraling van de kantoorruimte weer ten goede: de inrichting oogt in n keer een stuk rustiger en ruimtelijker. Doorslaggevende factoren om plezierig de dag te beginnen!

LG Electronics wil tegen 2010 de nummer 1 zijn in de wereldmarkt voor beeldschermtechnologie. LG zal daarom nu en in de komende jaren voorloper blijven op het gebied van technologische innovaties en nieuwe standaarden.

Prijs en verkrijgbaarheid
De L1900J-BF, L1900R-BF en de L1900E-BF zijn leverbaar in zwart vanaf heden verkrijgbaar in de winkels voor een adviesprijs van 379,-.

Specificaties
Afmeting: 19 inch
Contrast Ratio: 2000:1
Resolutie: 1280x1024
Helderheid: 300 nits
Reactietijd: 4ms GTG
Special feature: Digital Fine Contrast (DFC)


Dit is een doorgeplaatst persbericht. De redactie van WINMAG is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Zelf een persbericht laten doorplaatsen op deze website? Neem dan contact op met onze sales-afdeling: 015-2153232./>