LG presenteert Stylus 2

De Stylus 2 is de opvolger van de G4 Stylus. LG presenteert de nieuwe smartphone volgende week tijdens MWC in Barcelona.

LG toont Stylus 2 tijdens MWC

De LG Stylus 2 is iets lichter en dunner dan zijn voorganger en de camera aan de voorkant heeft een upgrade gekregen van 8 megapixel naar 13 megapixel. Verder lijkt er ten opzichte van de LG G4 Stylus niet heel veel te zijn veranderd, al zijn nog niet alle specificaties bekendgemaakt.

​De LG Stylus 2 is een 5.7-inch smartphone uit het middensegment die draait op een 1,2GHz quadcore-processor. Het toestel verschijnt in de kleuren wit, bruin en titanium. LG heeft wel de stylus en de werking ervan onder handen genomen. Zo krijg je nu een notificatie als de stylus niet op zijn plek zit en is de punt voorzien van een nanolaagje in plaats van rubber.

​Prijs Stylus 2 nog niet bekend

​​​​LG toont de LG Stylus 2 volgende week tijdens de technologiebeurs Mobile World Congress 2016 in Barcelona. Welk prijskaartje het toestel krijgt, is nog niet bekend. LG spreekt van een 'uitstekende prijs'. Ook moet nog blijken of en wanneer de Stylus 2 naar Nederland komt.

LG presenteert Stylus 2
De Stylus 2 is de opvolger van de LG G4 Stylus.