Lunch & Learn sessie: Hackers vs 7+1 OSI lagen - Knock Out

IT Security is populair en bijna dagelijks in het nieuws. Ook van systeem- en netwerkbeheerders wordt tegenwoordig verwacht dat zij over deze materie mee kunnen praten en zich voldoende bewust zijn van mogelijke risico’s.

TSTC nodigt jou uit om (verder) kennis te maken met de wereld van de hacker c.q. cybercrimineel met een gratis bij te wonen lunch en learn sessie: 'Hackers vs 7+1 OSI lagen - Knock Out'.
Microsoft trainer Marco Dufour laat hierin relevante kwetsbaarheden per laag van het OSI model zien en helpt je aanvallen hierop te voorkomen of ontdekken. Verder praat hij je bij over de nieuwste Microsoft certificeringstrajecten en is er ruimte voor vragen hierover.

Heb je zin om te komen, laat dat dan even weten zodat er rekening met je wordt gehouden met de lunch.

Hackers vs 7+1 OSI lagen - Knock Out
[block][par][bold]Doelgroep:[/bold] Systeem- en Netwerkbeheerders, MCSA, MCITP, MCSE[br] [bold]Datum en Tijd:[/bold] 26 juni 2015. 10.00 uur[br] [bold]Locatie:[/bold] TSTC Veenendaal[/par] [par]Ga voor meer informatie naar[br] [url link="http://www.tstc.nl"]www.tstc.nl[/url][/par] [par]Aanmelden kan via Seminar@tstc.nl[/par][/block]