Mamut One: totaalpakket voor MKB'ers

Mamut One is een totaalpakket aan online bedrijfssoftware voor het MKB. Het bevat allerlei functionaliteit uitermate geschikt is voor bedrijven met tussen de n en vijftig medewerkers

Mamut One biedt functionaliteit als relatiebeheer, e-mail, boekhouding, inkoop/verkoop, urenregistratie en het onderhouden van een website of webshop. Stuk voor stuk veel voorkomende toepassingen waar bedrijven vaak losse pakketten voor aanschaffen, met alle nadelen van dien.

Mamut One neemt een bijzondere positie in het landschap van onlinesoftware in. Het bestaat niet louter uit software die op internet draait, maar maakt een slimme combinatie tussen onlinediensten en offlinesoftware. Heb je niet de beschikking over internet of valt internet uit, dan kun je gewoon doorwerken met je lokale bedrijfsgegevens.

Dat is ook een uitkomst voor flexwerkers en medewerkers die vaak 'on the road' zijn. Of voor de boekhouder en de accountant, die voor hun taken niet meer naar je kantoor hoeven te komen. Maar dankzij continue synchronisatie, zijn je onlinegegevens wel altijd actueel en heb je hierover altijd en overal de beschikking over.

Modulair

Mamut One is modulair van opzet, je neemt af en gebruikt die onderdelen die je nodig hebt. Daar bepaal je vervolgens je serviceovereenkomst bij; je hebt de keuze uit 'Bronze', 'Silver' of 'Gold'. Wil je een koppeling met een derde pakket, dan kunnen partners van Mamut One middels een zogeheten 'API' voor het maatwerk zorgen.

Ook aan veiligheid is gedacht: de lokale database kan gewoon met de dagelijkse back-up mee en deze is ook online veilig te stellen op de servers van Mamut. Die dienst is beschikbaar vanaf 29 euro per maand, per gebruiker.