MAXfocus suite

MAXfocus, het platform van LogicNow, levert met hun suite een totaalpakket bestaande uit remote management, mailbeveiliging en -archief, backup en een servicedesk. Iedere oplossing is erop gericht om naadloos te integreren binnen elke it-infrastructuur in een organisatie.

Via MAX RemoteManagement beheer je moeiteloos de it van jouw klanten vanuit één plek. Op afstand, dus mocht een probleem zich voordoen, dan zit je altijd bovenop de oplossing. RemoteManagement is platformonafhankelijk en ondersteunt OSX, Windows en Linux. Tevens is er een managementapplicatie verkrijgbaar voor Android en iOS.

IASO ontzorgt jouw klanten van de voor iedere organisatie belangrijke backup. Of het nu gaat om data of virtuele machines, een backup is in een handomdraai in te stellen en uit te voeren. IASO ondersteunt zowel on- als offsite herstel en kent een nauwe integratie met zowel VMware als Hyper-V. Het uitgangspunt van MAX MailProtection is naadloze integratie en hiermee is niets teveel gezegd. De oplossing werkt naadloos samen met bijvoorbeeld Office 365, Google Apps, Exchange en Lotus Domino. Daarnaast is goed over de beveiliging nagedacht. Zo worden berichten binnen het archief opgeslagen middels AES 256-bitsencryptie en vindt berichtbezorging plaats via geforceerde HTTPS. Ook aan spamvirus- en malware-beveiliging is gedacht. MAX MailProtection maakt gebruik van diverse middelen, zoals traditionele virus-engines, maar ook zero-hour patroongebaseerde antivirusbescherming en virtualisatiegebaseerde malwaredetectietechnologie. Geruststellend voor je klanten om te weten dat hun mail altijd goed beveiligd is dus.

Met het uitgebreide ticketing-systeem van MAX ServiceDesk tenslotte heb je duidelijk en uitgebreid overzicht van de wensen van jouw klanten. Social media is een veelgebruikt platform om vragen te stellen en klanten te helpen, dus het is fijn om te weten dat MAX ServiceDesk uitgebreide Twitter-integratie kent. Desgewenst kan er van elke tweet een ticket gemaakt worden. Via uitgebreide rapportages en nauwe tijdsregistratie heb je altijd perfect inzicht in de behoeften en wensen van jouw klanten.

In het kort

  • Volledige oplossing voor resellers
  • Goede beveiliging op meerdere niveaus
  • Te integreren binnen iedere infrastructuur
Prijs: op aanvraag
Info: nl.maxfocus.com
MKB Proof 2015