McAfee Endpoint Protection for SMB

Ben je als ondernemer op zoek naar een full-scale pakket met oplossingen voor het beschermen en beveiligen van je hele onderneming? Wil je dit tot in de kleine puntjes kunnen beheren per eindpunt? McAfee Endpoint Protection for SMB biedt precies wat de naam zegt: een zeer complete suite van tools om je onderneming te beschermen en beveiligen op eindpunt niveau tot een maximum van 250 systemen.

McAfee Endpoint Protection zorgt ervoor dat aan het beveiligingsbeleid wordt voldaan op alle systemen (en apparaten: pc, laptop, tablet en mobiele telefoon). Met functies als: volledige disk encryptie, device management (beveiliging van verwijderbare media), intrusion prevention, lokale firewall, e-virus en spam bescherming, web content- filtering en -beveiliging, netwerk toegangscontrole en bescherming tegen virussen en malware is het een zeer complete oplossing. Al deze functies kunnen worden geregeld en gecontroleerd door beheerders vanuit een centrale console. Belangrijk is de vraag hoeveel performance het pakket in beslag neemt, met andere woorden: merk of heb jij, als (eind)gebruiker, ‘last’ van het feit dat het programma op de achtergrond draait? Het antwoord: praktisch niet.

McAfee’s Endpoint Protection for SMB is een praktisch totaalpakket voor de kleinere ondernemer die weinig tijd te besteden heeft aan een beveiligingsoplossing en hier geen ict’er voor wil inhuren. Of juist voor de bedrijven tussen de 25-250 medewerkers die hun it-afdeling willen ontlasten en vrijmaken voor andere werkzaamheden. Doordat het beheer van alle eindpunten vanaf één portaal, de ePO-console, kan worden ingesteld, zijn alle systemen direct up-to-date en kun je instellingen toewijzen per beveiligingsgroep. De directe updates, kennis en ervaring van McAfee zorgen ervoor dat je altijd een veilige werkplek hebt en de 24/7-support helpt je bij vragen.

In het kort

  • Volledige oplossing voor al je endpoints
  • Uitgebreid functiepakket
  • Weinig impact op performance
  • Makkelijk te beheren
Prijs: op aanvraag
Info: mcafee.com/endpoint-smb-uk
MKB Proof 2015