Meet Magento 2010

Op woensdag 26 mei vindt het tweede Nederlandse Meet Magento congres plaats. Honderden webwinkel eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar Ede om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Hét jaarlijkse congres over het open source e-commerce platform wordt georganiseerd door Magento Community Manager Guido Jansen en Comee in congrescentrum De Reehorst, Ede.

Het programma biedt een variëteit aan thema’s met nationale en internationale Magento en e-commerce experts. Met praktijkcases van onder andere MailaMac en FeestKoe. Met Yoav Kutner, CTO van Varien, als keynote speaker en met Joost de Valk, een bekende Nederlandse Search Engine Optimization specialist.

De bezoekers kunnen kiezen uit vier thema’s: Magento Enterprise, Marketing met Magento, Beyond Magento en Magento Development. De Magento Enterprise track (1) is voor geïnteresseerden in (upgraden naar) de Magento Enterprise editie. De Marketing en Conversie track (2) is onder andere voor e-commerce managers en marketingmedewerkers. De Beyond Magento track (3) is bestemd voor Magento webwinkel eigenaren, geïnteresseerden in ERP/ CRM koppelingen en ontwikkelaars. De Magento Development track (4) is voor (freelance) ontwikkelaars en techneuten.

Speciaal voor ontwikkelaars en techneuten biedt het programma lezingen zoals “Site Performance Optimization (SPO)” van Ray Bogman , “Realtime SOAP interface” van Vinai Kopp, “Maintainable Magento extension” van Dmitriy Soroka en “Server optimization for Magento” van Jan Burkl.

Meer informatie over Meet Magento 2010, het programma, de sprekers en deelname vind je op www.meet-magento.nl.