Microsoft vereenvoudigd licentie en onderhoud Dynamics

Microsoft heeft het Business Ready Licensing model en het Business Ready Enhancement Plan voor Microsoft Dynamics oplossingen aangekondigd.

Met het Business Ready Licensing model en het Business Ready Enhancement Plan worden de licentie- en onderhoudsprogramma's vereenvoudigd en krijgen de programma's meer waarde.

Business Ready Licensing
Business Ready Licensing stroomlijnt de prijzen van de Microsoft Dynamics-oplossingen Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics SL. Microsoft gaat niet meer uit van een prijsmodel dat gebaseerd is op honderden modules en kleinere onderdelen, maar van een model dat voornamelijk is gebaseerd op het aantal gelijktijdige gebruikers dat daadwerkelijk gebruik maakt van de software.

Business Ready Enhancement
Het nieuwe Enhancement Plan is een wereldwijd onderhoudsprogramma voor Microsoft Dynamics oplossingen en biedt klanten meer waarde tijdens de levenscyclus van de producten. Tot de nieuwe voordelen behoren investeringskrediet voor een transitie, onbeperkte online training voor klanten en mogelijkheden om in contact te treden met de Microsoft Dynamics CustomerSource-gemeenschap.

Business Ready Licensing is vanaf 1 augustus 2006 beschikbaar. Het nieuwe Enhancement Plan zal de komende zes tot negen maanden gefaseerd beschikbaar komen.

Hier vindt u meer informatie over Microsoft Dynamics.