MindManager Pro 6 verslaat whiteboard

Managers gebruiken vaak een whiteboard om met stiftbewegingen te schetsen hoe zij tegen een project aankijken. Met MindManager Pro 6 verhuizen deze schetsen naar de computermonitor. Zo kan de manager er veel meer mee doen.

MindManager Pro 6 [1]is volgens producent Mindjet "software voor het visualiseren, beheren en delen van informatie. (..) Het ondersteunt op een flexibele en intutieve manier het verzamelen en presenteren van plannen, projecten, strategien, ideen en informatie, zowel individueel als in teamverband."
De nieuwe versie van MindManager is gentegreerd met xml, html en de Microsoft Office-applicaties, waaronder Word, Project, PowerPoint, Excel en Visio.

Vergadertijgers
Als tekenprogramma kan het veel meer dan een whiteboard dat na gebruik in de overlegkamer blijft staan (samen met de erop geschetste ideen). Na een week zijn de meeste vergadertijgers deze boodschap allang vergeten. De computergrafieken uit MindManager daarentegen kunnen direct worden ge-emaild, in Word-rapporten gentegreerd, of op een website of intranet worden gepubliceerd.