MKB Best Choice 2012: AVANCE ICT Groep Nederland

Als persoonlijk betrokken partner met ruim twintig jaar diepgaande ICT-expertise binnen diverse mkb-bedrijven biedt AVANCE een totaalpakket aan ICT-diensten en oplossingen. Ze ondersteunen hun relaties op resultaatgerichte wijze met het verhogen van de efficiency en het verminderen van de kosten.

AVANCE heeft de juiste gecertificeerde medewerkers op tijdelijke of vaste basis. Voor organisaties die echter geen eigen ICT-afdeling hebben maar verzekerd willen zijn van een continu optimaal functionerend netwerk, is uitbesteding een oplossing. Voor een vast bedrag per maand beheren, controleren en bewaken zij de ICT-omgeving middels managed services. Mocht de netwerkserver aan vervanging toe zijn, dan kan de nieuwe hardware onder een lease back constructie aangeschaft worden. Je beschikt hierdoor over extra cash flow.

Disaster Recovery is een absolute must voor het mkb. In geval van calamiteiten is het van groot belang het netwerk zo snel mogelijk weer beschikbaar te hebben. AVANCE biedt online backup en recovery waarmee de complete omgeving binnen vijf minuten weer 'up' is, ongeacht de hardware die je gebruikt. De downtime wordt zo geminimaliseerd en je bespaart de kosten van het redundant uitvoeren van je omgeving.

Behalve staffing, managed services en backup & disaster recovery bieden zij expertise op het gebied van voip, virtualisatie, Apple-support, infrastructuur, Mobile Device Management, Unified Communications, Secured Connectivities en universele bekabeling.

Interesse in ICT-specialisten met hart voor jouw zaak? Of benieuwd hoe de infrastructuur verbeterd kan worden met kostenbesparende oplossingen? Maak vrijblijvend een afspraak met Frank Mahie, tel.nr. 088 – 1991 012 of fmahie@avance.nl.

Winnaar
[block] [title]AVANCE ICT Groep Nederland[/title][br] [url link="http://www.avance.nl"]www.avance.nl[/url] [/block]