MKB Best Choice 2012: Backup-Connect

Backup-Connect is gespecialiseerd in onlinebackup. Het bedrijf begon in 2002 als eerste in Nederland begonnen met het leveren van dergelijke diensten.

Met een uitgebreid partnernetwerk van meer dan 750 gespecialiseerde ICT bedrijven is Backup-Connect actief in meer dan twintig landen. En toch is het een 100% Nederlands bedrijf. De data staat veilig opgeslagen in Nederland. De support- en verkoopafdeling zitten ook in het Nederlandse hoofdkantoor in Almere.

Voor veel ondernemers is hun data het bedrijf. Een backup is belangrijk en zet je niet zo maar buiten de deur bij een wildvreemde. Dat is waar Backup-Connect het verschil maakt. Gewoon te verkrijgen via de betere ICT-leveranciers, of direct via de webshop.

Iedere dag wordt de backup automatisch gemaakt. De backup wordt niet alleen automatisch gecontroleerd, maar ook handmatig door het gespecialiseerde supportteam. Die bellen je op als een backup niet lukt. Zo ben je als ondernemer zeker dat de data veilig staat. Met duidelijk garanties, die helder beschreven staan op papier.

Heb je een calamiteit zoals brand of diefstal? Bel met Backup-Connect en binnen een paar uur is de data weer bij u op kantoor. Ben je één bestand kwijt? Met een druk op de knop staat deze weer terug op de computer. Dat is een hele zorg minder.

Winnaar
[block] [title] Backup-Connect[/title] Prijs: v.a. € 10,- per maand[br] [url link="http://www.backup-connect.nl"]www.backup-connect.nl[/url] [/block]