MKB Best Choice 2012: bNamed.net

Als onderneming is het essentieel om goed bereikbaar te zijn op het internet. Omdat er zoveel websites van bedrijven zijn, moeten je domeinnaam en extensie goed zijn.

Als onderneming is het essentieel om goed bereikbaar te zijn op het internet. Omdat er zoveel websites van bedrijven zijn, moeten je domeinnaam en extensie goed zijn. Het registreren van de juiste domeinnaam en extensie is daarom uitermate belangrijk. bNamed.net specialiseert zich in het begeleiden van bedrijven bij dit proces. Heb jij bijvoorbeeld klanten in het buitenland? Houd er dan rekening mee dat een .nl en zelfs een .com-naam daar niet zo gangbaar zijn.

Een Fransman verwacht een .fr-naam, een Spanjaard een .es-naam en iemand uit Botswana een .co.bw-naam. Speel dus handig in op deze verwachting en registreer je exotische domeinnaam. bNamed.net biedt niet enkel domeinnamen onder elke denkbare extensie aan, maar ze adviseren je ook welke extensie het beste aan jouw behoeften voldoet. Zo kan het voorkomen dat je gewenste extensie niet tussen de opties staat. Deze kun je dan manueel aanvragen.

Ook is het mogelijk om je website extra te beveiligen door er een ssl-certificaat aan toe te voegen. Deze ssl-certificaten zorgen ervoor dat je op een veilige manier informatie kunt uitwisselen met de webserver. Voor bedrijven is dit steeds vaker van belang. bNamed.net levert certificaten van GeoTrust en Comodo.

bNamed.net
Winnaar
[block] [title]bNamed.net[/title] Prijs:op aanvraag[br] [url link="http://www.bnamed.net"]www.bnamed.net[/url] [/block]