MKB Best Choice 2012: D-Hosting

D-Hosting biedt naast domeinregistratie, web- en serverhosting ook On-line Exchange en Hosted 365 aan. Deze diensten maken het werken buiten kantoor voor medewerkers eenvoudig en bieden je de mogelijkheid om de vaak dure interne oplossingen buiten de deur te houden.

Door geen gebruik te maken van het door Microsoft aangeboden platform maar de software van Microsoft in een eigen omgeving te draaien worden veel problemen voor klanten opgelost. Zo kan er beter en meer support worden geleverd, kan er mail worden geïmporteerd vanuit oude platformen en zijn de juridische aspecten die komen kijken bij het werken in de cloud ook meteen getackeld. Het wordt Amerikaanse bedrijven in Nederland namelijk niet verboden om data uit te wisselen met de eigen veiligheidsdiensten.

Een eigen platform biedt hierin uitkomst. Voor het filteren van e-mail is wederom gekozen voor een systeem dat zelf beheerd wordt. Hierdoor krijgen klanten de kans om rapportages te ontvangen met daarin de gegevens van gefilterde e-mails. Zo mis je dus nooit belangrijke e-mails.

D-Hosting
Winnaar
[block] [title]D-Hosting[/title] Prijs: op aanvraag[br] [url link="http://www.d-hosting.nl"]www.d-hosting.nl[/url] [/block]