MKB Best Choice 2012: GIGABYTE B-75 serie

Moederborden, is dat een interessante productcategorie voor het mkb? Is dat niet meer iets voor zel ouw-knutselaars of gamers? GIGABYTE bewijst het tegendeel.

Moederborden, is dat een interessante productcategorie voor het mkb? Is dat niet meer iets voor zel ouw-knutselaars of gamers? GIGABYTE bewijst het tegendeel. Het Taiwaneze merk produceert een brede range aan hoge-kwaliteitsmoederborden voor iedere denkbare doelgroep. Met name de B75-serie biedt een uitgekiende mix van features die vooral interessant zijn voor het midden- en kleinbedrijf. Denk daarbij met name aan functionaliteit op het gebied van energiebesparing en beheersbaarheid. GIGABYTE B75-moederborden maken namelijk exclusief gebruik van Intel Small Business Advantage (SBA). Deze so ware zorgt voor data back-up, dataherstel, bescherming tegen virussen en blokkering van ongewenste usbdrives.

SBA levert IT-managementoplossingen voor meerdere apparaten binnen organisaties die geen IT-personeel fulltime in dienst hebben. Daarnaast maken de B75-moederborden gebruik van Intel's Rapid Storage Technology. Dat zorgt voor het versneld opstarten van systemen en programma's. De Gigabyte B-75 serie is een Dual BIOS moederbord. Dit is een moederbord dat een backup BIOS bevat naast de standaard BIOS. Wanneer een computer niet opstart door een verkeerde BIOS update, virus of foutieve BIOS instelling zal de backup het systeem herstellen.

Winnaar
[block] [title]GIGABYTE B-75 serie[/title] Prijs: op aanvraag[br] [url link="www.giga-byte.nl"]www.giga-byte.nl[/url] [/block]