MKB Best Choice 2012: Globe Camerabeveiliging

Na de winst in 2011 ontvangt Globe camerabeveiliging ook in 2012 weer een MKB Best Choice Award. Het bedrijf levert hoogwaardige kwaliteit camerabeveiliging en ontwikkelt daar continu in door.

Doordat Globe alleen beveiliging levert die aan de hoogste eisen voldoet, is het assortiment wellicht minder breed, maar ben je wel verze- kerd van kwaliteit. Daarnaast biedt het assortiment overzichtelijkheid wat voor het mkb bijzonder prettig is. Naast de kwaliteit ligt de focus ook op de gebruiksvriendelijkheid van de producten. Zowel de installatie als de bediening is begrijpelijk voor de klant. Alle systemen beschikken uiteraard over alle moderne technieken zoals live-beeld via je smartphone of tablet, inloggen op afstand via een PC op je systeem, opnemen bij detectie van beweging en opnames die je enkele weken in hoge kwaliteit kunt bewaren. Niet enkel de producten zijn kwalitatief goed, ook de service die het bedrijf levert is meer dan prima. Zo doet Globe gratis inventarisaties op locatie, verzorgen ze landelijk je installatie en is er een gratis helpdesk als je achteraf vragen hebt.

Het afgelopen jaar heeft het bedrijf zich behoorlijk ontwikkeld. Globe heeft in 2012 haar website compleet vernieuwd en daarmee overzichtelijker. Daarnaast heeft het bedrijf in oktober een betaalbare High Definition (HD) IP-came- ralijn geïntroduceerd, de toekomst op het gebied van camera's. We zijn steeds meer gewend aan HD-beelden en Globe laat dit nu ook terugkomen in de camerabeveiliging. Want goed ondernemen is bij de tijd blijven en dat is precies wat Globe doet. Dit in combinatie met een aantrekkelijk pakket aan service voor de klant eromheen, maakt Globe Camerabeveiliging voor de tweede keer op een rij winnaar van de MKB Best Choice Award.

Winnaar
[block] [title]Globe Camerabeveiliging[/title][br] [url link="http://www.globe-camerabeveiliging.nl"]www.globe-[br]camerabeveiliging.nl[/url] [/block]