MKB Best Choice 2012: Interconnect

Nu Het Nieuwe Werken echt voet aan grond krijgt binnen organisaties in Nederland hoort hier een provider van internet services bij die aan de vraag binnen deze trend kan voldoen.

Interconnect is een dergelijk bedrijf dat kan inspringen in groeiende flexibele behoeftes op het gebied van communicatie, netwerken en dataveiligheid.

Allereerst is het een leverancier van allround-internetdiensten. Zo kun je bij Interconnect diverse hostingdiensten afnemen waarbij gelet wordt op jouw specifieke wensen. Of je nu een groot bedrijf bent of juist een kleine mkb-onderneming, bij Interconnect moet je hard je best doen om geen geschikte internetservice voor jouw bedrijf te vinden. Je kunt bij hun dus terecht voor iaas (infrastructure as a service)-oplossingen die passen bij jouw bedrijf.

Verder levert het bedrijf diverse moderne telecom-diensten zoals voip via een Hosted Voice-dienst. Dan heb je als bedrijf niet meer de rompslomp van een lokale telefooncentrale met alle voordelen van eenzelfde telefooncentrale. Je betaalt per gebruiker dus reduceer je de kosten op het telefoonverkeer enorm.

Interconnect heeft twee datacentra in Nederland, waar uiteraard serverruimte gehuurd kan worden. De connectivity-diensten die Interconnect aanbiedt, zorgen tenslotte voor een optimale netwerk-verbinding gericht op zakelijk gebruik.

Winnaar
[block] [title]Interconnect[/title][br] [url link="http://www.interconnect.nl"]www.interconnect.nl[/url] [/block]