MKB Best Choice 2012: iThoughtsHD

Maak schitterende mindmaps in retina-resolutie en organiseer je ideeën zonder ook nog maar het kleinste onderdeel te vergeten. Comfortabel op kantoor, thuis of onderweg. Met een mindmap breng je je meest wilde en chaotische gedachten in het gareel. Gewoon door op een vel papier de centrale gedachte neer te zetten en daaromheen vrolijk met tekstblokken, ballonnen en meer alle mogelijke onderdelen die bij het centrale idee horen te tekenen.

In deze digitale tijd is een vel papier na- tuurlijk wat achterhaald, dus doen we mindmapping inmiddels digitaal. En juist een iPad die erg ‘aaibaar’ is en wel heel dicht in de buurt van traditioneel papier komt is dan een perfecte optie, zeker in combinatie met zeer uitgebreide mindmapping-software als iThoughtsHD. uist bij mindmapping is een prettig en overzichtelijk ogend geheel van levens- belang, en een goede resolutie is daarom nóg belangrijker dan bij veel andere toepassingen. Eigenlijk is iThoughtsHD een soort geavanceerd vectortekenpakket waarin je in een handomdraai zaken als tekstballonnen, gelinkte sub-ideeën, pictorgrammen en nog veel meer plaatst. Het werkt allemaal heel simpel en zelfs een absolute beginner op het gebied van mindmapping maakt in een handomdraai een mindmap.

Wel is het even opletten bij updates, tot vóór versie 4 waren deze gratis. Inmiddels heeft de maker van de app – die ook ergens van moet leven - besloten bepaalde nieuwe functionaliteit in eerste instantie alleen als in-app aankoop beschikbaar te stellen.

Winnaar
[block] [title]iThoughtsHD[/title] Prijs: € 8,99[br] [url link="http://www.ithoughts.co.uk"]www.ithoughts.co.uk[/url] [/block]