MKB Best Choice 2012: Office2Go

Office2Go bestaat uit een complete virtuele werkomgeving met voorgeïnstalleerde software. De gebruiker hoeft dus alleen nog maar in te loggen, waarna er direct gewerkt kan worden.

Office2Go bestaat uit een complete virtuele werkomgeving met voorgeïnstalleerde software. De gebruiker hoeft dus alleen nog maar in te loggen, waarna er direct gewerkt kan worden. Tijdens een testsessie via een standaard kabelinternetverbinding hebben we zelf mogen constateren dat er geen vertragingen optreden bij het gebruik.
Als besturingssysteem wordt het solide Windows Server 2008 R2 Datacenter gebruikt, wat garant staat voor een ondergrond zonder zorgen. Het standaardpakket aan voorgeïnstalleerde software bestaat uit de meest uitgebreide Microsoft Office 2010. Bovendien stelt Office2Go bedrijfsspecifieke software zonder bijkomende kosten beschikbaar. Communiceren via Skype Business is eveneens een reeds geïnstalleerde optie, waardoor er optimaal samengewerkt kan worden.

Qua 'installatie' kan een kind de was doen: kwestie van de benodigde client downloaden en installeren. Na even wachten is het bureaublad van je eigen machine verblijd met een tweetal nieuwe pictogrammen: Office2Go. rdp en Office2Go – met lokale bronnen. De eerste optie gebruik je als je de client geen toegang wilt geven tot bijvoorbeeld je lokale harde schijven en de tweede optie zet je in als je dat juist wel wilt.

Naast de grote mate van flexibiliteit biedt de 'virtuele pc op afstand' van Office2Go nog een ander voordeel: een zeer hoge mate van betrouwbaarheid.
Het Nieuwe Werken met Office2Go biedt dus heel wat meer dan 'alleen' een thuiswerkplek.

Winnaar
[block] [title]Office2go[/title] Prijs: op aanvraag[br] [url link="http://www.office2go.nl"]www.office2go.nl[/url] [/block]