MKB Best Choice 2012: OKI MC562

Het installeren van de OKI MC562 gaat redelijk vlot en snel en ook het opnemen van de printer in het netwerk gaat probleemloos.

Via de webinterface kun je gemakkelijk overzicht krijgen over de status van je printer en de hoeveelheid toner. Ook is het mogelijk om direct vanuit de webinterface te printen maar uiteraard is de printer vooral bedoeld om gebruikt te worden binnen een netwerk.

Printen vanuit het netwerk gaat zeer snel en vlot. Erg handig is de 'job macro'-functie, waarbij je veelvoor- komende handelingen kunt automatiseren door deze aan een knop op de printer toe te wijzen. Het is jammer dat je de macro's niet kunt 'stapelen', maar dat doet weinig af aan de meerwaarde ervan.

Een sterk punt van deze machine is de afdrukkwaliteit, die is bijzonder hoog. Zelfs de kleinste details worden ragscherp weergegeven en de kleurweergave is prima voor een kleurenlaser. Het afdruktempo is ruim voldoende, met 20 pagina's per minuut in kleur en 30 in zwart-wit.

De printer is een goede oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele multifunctionele print-setup. De prijs-kwaliteitverhouding is daarbij erg goed, waarmee het apparaat een goede keuze is voor prijsbewuste ondernemingen die wel hoge kwaliteit verwachten. De OKI MC562 doet dit vlot en in hoge kwaliteit.

Winnaar
[block] [title]OKI MC562[/title] Prijs: € 760,- [br] [url link="http://www.oki.nl"]www.oki.nl[/url] [/block]