MKB Best Choice 2012: Panda Cloud Systems Management

Als systeembeheerder heb je ge- noeg te doen. Een management-systeem voor je IT-infrastructuur is dan ook bepaald geen overbodige luxe. Met Panda Cloud Systems Management neem je de volledige controle over je IT-infrastructuur die je nodig hebt, op de manier zoals jij dat wenst.

Het managementsysteem biedt je een duidelijk overzicht van alle apparaten op jouw netwerk. Deze kun je met enkele muisklikken beheren en bijvoorbeeld voorzien van applicaties of updates.

Het systeem is erg intuïtief en overzichtelijk. Je kunt eenvoudig een veelheid aan soorten scripts laten uitvoeren, en ook het toevoegen van eigen scripts is geen probleem. Er zit een eigen applicatie- en script-store in de console van waaruit je makkelijk programma's kunt installeren en scripts kan toevoegen.

Panda Cloud Systems Management werkt vanuit de cloud, dus je belast niet de eigen servers. Het enige dat je moet installeren op jouw te beheren apparaten is een software-agent van Panda zelf. Dit kan via de Management Console, waarna het apparaat onmiddellijk in de beheer-console opgenomen wordt.

Panda Cloud Systems Management werkt intuïtief, makkelijk en snel. Ook aan veiligheid van je bedrijfsdata is gedacht: apparaten kun je van een afstand traceren en zonodig wissen. Vanaf 2013 ondersteunt de oplossing ook Blackberry, iOS en Android.

Winnaar
[block] [title]Panda Cloud Systems Management[/title][br] [url link="http://it-systemsmanagement.pandasecurity.com"]it-systemsmanagement.pandasecurity.com[/url] [/block]