MKB Best Choice 2012: QNAP TS-669 Pro

Met de TS-669 Pro richt QNAP zich rechtstreeks op het mkb.

Ondanks zijn compacte behuizing biedt de nas plaats aan zes schijven die je vanaf de voor- kant eenvoudig kunt plaatsen en uitne- men. Ook is er een lcd-display aanwezig waarop je bijvoorbeeld het ip-adres van het apparaat kunt aflezen. Het geheel is uitgevoerd in zwart en grijs, waardoor de nas een zakelijke en hoogwaardige uitstraling heeft.

De TS-669 Pro beschikt over alle moderne eigenschappen die je van een zakelijk nas mag verwachten. Zo is het mogelijk over meerdere platforms bestanden te delen waaronder Windows, Mac OS X en Linux. Daarnaast is er ondersteuning voor virtuele omgevingen met iSCSI en IP-SAN. Bovendien bevat de TS-669 Pro een backup-systeem waarmee je eenvoudig automatische backups kunt maken van je kostbare zakelijk data. Niet alleen de functionaliteit is uitgebreid, ook de prestaties mogen er zijn. Een 2,13 Ghz Intel Atom dualcore-processor met 1 GB intern geheugen zorgt voor de nodige rekenkracht. De nas is in staat om data te schrijven met 220,8 MB per seconde en te lezen met 221,8 MB per seconde. Ook heeft QNAP hun nas voorzien van een ruime hoeveelheid aansluitingen, waaronder twee gigabit-ethernet poorten, twee keer usb 3.0 en vijf keer usb 2.0, waaronder één aan de voorkant, en twee esat-aansluitingen.

Naast het opslaan van kantoordata op de nas kun je ook eenvoudig een eigen pri- vécloud opzetten met de MyCloudNAS- software. Deze kun je bijvoorbeeld met een iOS- of Android-toestel benaderen via de bijbehorende Qmobile-applicatie of je kunt via e-mail gebruikers uitnodigingen waarmee je bepaalde bestanden wilt delen.

Winnaar
[block] [title]QNAP TS-669 Pro[/title] Prijs: € 931[br] [url link="http://www.qnap.com/nl"]www.qnap.com/nl[/url] [/block]