MKB Best Choice 2012: Sessence

Sessence ondersteunt mkb-gebruikers van alle soorten software in het totale traject van advies, aankoop en beheer. Hun rol is de gebruiker te adviseren welke oplossing en bijpassende producten de slimste zijn voor de onderneming. Zij kijken daarbij naar de huidige situatie en de toekomstige behoeftes van de klant, en adviseren dan slimme en passende software- of cloudoplossingen. Het advies is vervolgens makkelijk te bestellen via hun webshop.

Voor hardwarevraagstukken werken zij samen met partners. Als werkwijze hanteren zij een persoonlijke benadering van hun klanten. Dat betekent dat hun gecertificeerde medewerkers direct via de telefoon of e-mail benaderbaar zijn. Zij gaan met de klant in gesprek en analyseren aan de hand daarvan hoe ze de behoefte van de klant zo slim mogelijk kunnen invullen met software- of cloudoplossingen.

Vanaf november 2012 kan Sessence via hun nieuwe Electronic Software Distribution (ESD)-platform bepaalde software binnen 1 uur digitaal leveren. Dit betekent dat je als klant van Sessence je nooit om software verlegen zit en niet te maken hebt met zaken als overbodig verpakkingsmateriaal of ver- zendkosten. Diverse oplossingen van Microsoft, McAfee, Norton en Nuance zijn al via dit platform verkrijgbaar, maar op korte termijn zal meer software op die manier aangeboden worden. De aangekochte software wordt gedownload vanuit een persoonlijke account op de website. Zo blijft de software 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om te downloaden. Bovendien draagt Sessence zorg voor een beveiligde link, dus je veiligheid tijdens het downloaden komt niet in het geding.

Winnaar
[block] [title]Sessence[/title] Prijs: Op aanvraag[br] [url link="http://www.sessence.nl"]www.sessence.nl[/url] [/block]