MKB Best Choice 2012: Strato

STRATO maakt het mogelijk om in enkele muisklikken een webshop te maken. Dankzij een gebruiksvriendelijk beheersysteem is het toevoegen van producten en het maken van een individuele layout eenvoudig. STRATO ondersteunt alle belangrijke betaalmethoden, waaronder PayPal, creditcard en iDEAL. Een tool voor SEO-optimalisatie is ingebouwd, evenals vele verzendmethoden, koppelingen met partners als Google en Amazon, social media, productvergelijking, productexport voor vergelijkingssites, verschillende talen en valuta’s en zelfs een reserveringssysteem.

Naast webwinkels biedt STRATO ook HiDrive: de veilige online opslagruimte in de cloud. Hiermee heb je overal online toegang tot al je bestanden en kun je deze delen met anderen door middel van sharelinks. HiDrive is ook te gebruiken als een ingebouwde harde schijf of als app en is bovendien ideaal als back-upoplossing. BackupControl zorgt automatisch voor de regelmatige opslag van al je bestanden. Ook voor de hosting van je website kun je bij STRATO terecht. Dankzij de sitebuilder van STRATO is programmeerkennis niet nodig. Bovendien biedt STRATO hoogkwalitatieve virtuele en dedicated servers voor de professionele gebruiker. 

De datacenters van STRATO zijn geheel in eigen beheer, ISOgecertificeerd en CO2- neutraal. STRATO heeft een vakkundige helpdesk die gratis service verleent per e-mail of telefoon.

Winnaar
[block] [title]Strato[/title] Prijs:[br]v.a. € 14,90 p.m. (webshop)[br]€ 3,90 p.m.[br] (HiDrive)[br]€ 2,99 p.m. (website), € 6,90 p.m. (server)[br] [url link="http://www.strato.nl"]www.strato.nl[/url] [/block]