MKB Best Choice 2012: SwyxWare

Bedrijfscommunicatie kan met moderne middelen als smartphones en ip-telefonie zoveel makkelijker dan met vaste telefonie. Swyx bewijst dit met SwyxWare. SwyxWare is een softwarematige unified communications-oplossing, gericht op het mkb.

Swyx vindt het zelf belangrijk dat haar producten gebruiksvriendelijk zijn. Dat merk je aan alles: het product werkt na installatie direct probleemloos. Wanneer je Swyx-Ware gebruikt valt onmiddellijk op hoe handig het werkt. Bedrijfscontinuïteit wordt gegarandeerd omdat je van elk denkbaar toestel, of dit nu een vast toestel, een softphone of een mobiel, gesprekken kan beantwoorden. Met SwyxIt!, de grafische interface waarmee SwyxWare makkelijk te gebruiken is, kun je gemakkelijk tussen gesprekken schakelen en snel en probleemloos overschakelen naar een ander apparaat (bijvoorbeeld van je usb-phone naar je mobiel) zonder het gesprek te hoeven onderbreken. Het bevat bovendien allerlei extra functies, zoals doorschakelen, doorverbinden, vergaderen en een niet-storen-functie.

Erg handig is de zogenaamde presence-informatie, waarmee je altijd kunt zien of medewerkers beschikbaar zijn en of ze zich bijvoorbeeld op kantoor of thuis bevinden. Dit maakt SwyxWare dan ook de perfecte oplossing voor flexwerkers, ook omdat medewerkers altijd bereikbaar zijn via een enkel telefoonnummer.

De oplossing maakt gebruik van een enkele server voor alle functies. Dat betekent dus lagere kosten en makkelijke implementatie binnen iedere bedrijfsstructuur en vergemakkelijkt daarnaast het beheer.

Winnaar
[block] [title]SwyxWare[/title] Prijs: Op aanvraag[br] [url link="http://www.swyx.com/nl"]www.swyx.com/nl[/url] [/block]