MKB Best Choice 2012: Tshukudu Technology College (TSTC)

Het Tshukudu Technology College (TSTC) is een IT-opleidingsinstituut, opgericht in 1999.

Ze richten zich voornamelijk met technische trainingen op systeem- en netwerkbeheerders en met security-trainingen op een breed spectrum van eindgebruiker tot security management en auditing.

Ze verzorgen trainingen voor onder andere Microsoft , Cisco, Citrix, Vmware, Linux, ITIL en security-trainingen van EC- Council, ISC2, ISACA en PECB. Al deze trainingen worden verzorgd middels het TSTC Fast Tracks-programma, waarbij rendement, certificering en tijds- winst voorop staan.

De TSTC Fast Track is de enige IT-opleiding in Europa met examengarantie en een slagingspercentage van tussen de 85 en 100 procent binnen één tot drie weken. Het draait bij de opleidingen van TSTC natuurlijk vooral om het bijbrengen van kennis waar cursisten in de praktijk wat aan hebben. Hoewel er bij sommige trainingen gebruik gemaakt wordt van podcasts en webinars op een iPad, vinden de meeste trainingen klassikaal plaats.

Cursisten hebben ruim voor de cursus een intake- gesprek waarbij alle materialen van de cursus uitgedeeld worden. Daarna kan de cursist zelfstandig de materie bestuderen zodat een groot deel van de theorie al bekend is bij de start van de klassikale training. De training zelf bestaat uit herhaling van de theorie en vooral veel praktijkoefening. Logisch, want de cursussen zijn ook gericht op gebruik in de praktijk.

Verder heeft het TSTC een eigen test center, dus zodra je een training hebt afgerond kun je er meteen examen doen. Zoals gezegd kent het TSTC een erg groot slagingspercentage van tenminste 85 procent. Mocht je onverhoopt toch niet slagen dan biedt TSTC je de training nogmaals kosteloos aan.

Winnaar
[block] [title]TSTC[/title][br] [url link="http://www.tstc.nl"]www.tstc.nl[/url] [/block]