MKB Best Choice 2012: Voipro

Op de Nederlandse markt is Voipro een van de belangrijkste leveranciers van hosted-telefonieoplossingen. Met deze technologie ben je altijd bereikbaar, waardoor je overal zorgeloos kunt werken. Daarnaast kun je met de hosted voicedienst ook wat extra features verwachten, zoals het eenvoudig doorschakelen en groepsschakelen. Hiervoor betaal je een vaste prijs per gebruiker per maand.

Voipro heeft verschillende functionaliteiten ontwikkeld die naar behoefte kunnen worden afgenomen. De Voi+ Lite dienst maakt het voor freelancers en kleine mkb’ers aantrekkelijk om gebruik te maken van de voordelen van Voip. Zo geeft de SimulRing-functie je de mogelijkheid om de oproepen op je vaste telefoonnummer ook direct op je mobiel over te laten gaan. Handig voor als je niet op kantoor bent en toch op je vaste nummer bereikbaar wilt zijn. Een andere functie is Hot-Desking. Dit maakt het mogelijk om vanaf verschillende plekken in te loggen. Zo kunnen thuiswerkers ook eenvoudig meedraaien.

De hosted voice-diensten van Voipro kun je combineren met onder andere Outlook, crm-pakketten, Office 365 of Google Apps for Business. Zo wordt je telefonieoplossing compleet geïntegreerd in je bedrijf. Voor grotere organisaties met een eigen contactcenter biedt Voipro in samenwerking met VANAD Group een innovatieve oplossing waarbij vaste telefonie en het contactcenter op intelligente wijze aan elkaar gekoppeld zijn. De diensten van Voipro kunnen flexibel worden afgenomen zodat je als mkb’er altijd een oplossing hebt die aansluit. Door de flexibiliteit zijn de diensten van Voipro interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. Zo is professionele telefonie, bereikbaarheid en flexibiliteit voor iedere onderneming binnen handbereik. De diensten worden door resellers verkocht en geïnstalleerd. Door de vele mogelijkheden van de dienst is het vaak zinvol dat er een specialist meekijkt naar de situatie van de klant.

Winnaar
[block] [title]Voipro[/title] Prijs: Op aanvraag[br] [url link="http://www.voipro.nl"]www.voipro.nl[/url] [/block]