MKB Proof 2015: Hardware

Met hardware begint alles. Een onderneming runnen zonder een degelijke pc is immers bijna geen doen meer. Dit zien we ook in de ontwikkelingen op de hardware-markt.

De eerste personal computer zag 35 jaar geleden het levenslicht, inmiddels is deze niet meer weg te denken. Bovendien worden de chips steeds kleiner en efficiënter, laptops dunner, de mogelijkheden groter en de keuzes steeds ruimer. In een onderneming is het dan ook belangrijk om voor de juiste hardware te kiezen, degene die bij jouw activiteiten passen welteverstaan. Een goed beeldscherm is nooit een miskoop en hier kan bijvoorbeeld EIZO je mee helpen, kijk bijvoorbeeld eens naar haar 4K-scherm of de Flexscan.

Ben je op zoek naar een stevige laptop? Kijk dan eens naar Dell's Latitute E5250, de ZenBook van Asus of de HP Elite X2. Maar een tablet biedt je tegenwoordig vrijwel dezelfde mogelijkheden. Daarmee wordt de HP Pro Slate 12 ook het overwegen waard. Of wil je juist de flexibiliteit van een hybride device, laptop en tablet in één, zoals de Microsoft’s Surface Pro 3 en Toshiba’s Portégé Z20t? Dit zijn mogelijkheden waar je misschien over na wilt denken. Toch moet je het gemak van een desktop zeker niet vergeten en ook hier zijn allerlei goede opties in te vinden. Asus heeft bijvoorbeeld een krachtige desktop. Wie liever een blank canvas wil om zelf in te vullen kan terecht bij Shuttle

Maar ook in je printbehoeften wordt voorzien. Zo heeft Kodak Alaris een prettige netwerkscanner, Epson een krachtige, zakelijke printer, OKI een serie flexibele mfp's en komt HP met een krachtige laserprinter. Op die manier heb je eigenlijk alle hardware die je nodig hebt om jouw onderneming een vliegende start te geven of om nog efficiënter te werken. 

Alle hardware op een rij