MKB Proof 2015: Security

Berichten over gelekte data, hacks en gestolen gegevens komen steeds vaker voorbij. Je bedrijf hiertegen beschermen is dan ook van groot belang, maar niet altijd even eenvoudig. Een simpele firewall volstaat al even niet meer en de malware wordt steeds slimmer. Hoe bescherm je jouw onderneming het beste en welke mogelijkheden zijn hiervoor?

Nu er steeds meer bedreigingen voor jouw data zijn, groeit ook de markt van mogelijkheden om je onderneming hier tegen te beschermen. En deze opties verschillen nogal van vorm. Neem je data bijvoorbeeld mee met de Kingston DataTraveler Vault Privacy en wees nooit meer bang voor virussen op je usb-stick of data die in verkeerde handen valt. Die virussen haal je overigens vaak binnen via je e-mail en malware lijkt overal wel vandaan te komen. Zorg dat jouw onderneming veilig is en vrij blijft van virussen en malware met Kaspersky Total Security For Business, G Data of ESET. Ook met McAfee bescherm je jouw apparaten tegen malware en met de FixMeStick repareer je de computers die toch getroffen zijn. Overigens is een backup nooit een overbodige luxe, en die maak je met KeepItSafe's backup-diensten.

We doen steeds meer op het internet en helaas is dat ook waar de meeste gevaren vandaan komen. Zorg dat je alle bedreigingen buiten de deur houdt met Cyberoam's CR50ING UTM Firewall. Wil je het it-management daarbij ook iets gemakkelijker maken? Dan heeft AVG misschien wel de oplossing voor jou. Maar uiteindelijk zijn je medewerkers vaak de zwakste schakel op het gebied van beveiliging, ook online. Met YourSafetynet maak je gemakkelijk een duidelijk ict-beleid voor je gehele onderneming.

Ook de ‘ouderwetse’, fysieke beveiliging komt aan bod. Neem bijvoorbeeld de Toshiba Encrypted USB, waar je een pincode op in moet toetsen voor je bij de bestanden kunt komen. 

Alle security-oplossingen op een rij