MKB Proof 2015: Unified Communication

Al sinds jaar en dag maakt uc deel uit van ondernemingen en op het gebied van ontwikkelingen zijn we ver gekomen de afgelopen jaren. Devices worden kleiner en oplossingen slimmer. Juist die ontwikkelingen schelen je een hoop ruimte op kantoor en veel geld.

Zo komt Ricoh met een slimme oplossing die digitale vergaderingen net een stukje aangenamer maken. Met de P3500 is videoconferencing gemakkelijk en op zo’n manier, dat iedereen goed in beeld komt en ook goed te verstaan is.

De Nokia Lumia 1520 is een echte phablet, maar een stuk ranker en slanker dan zijn directe concurrenten en werkt erg prettig. De Sony Xperia Z3 is echter ook geen slechte keuze, deze heeft voordelen als een lange accuduur en goede, fysieke bescherming. Natuurlijk mogen de populaire iPhone 6 Plus en de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge niet in dit rijtje ontbreken. Panasonic zorgt voor een degelijke bureautelefoon met haar KX-HDV130.

Liever geen fysieke telefoon meer op je bureau? Dan is de service van Infopact het overwegen waard. Zij bieden je alle opties die een hard phone je biedt, maar dan in de cloud. Datzelfde doet ook Tele2 met Hosted Voice. Voice over IP is tegenwoordig ook erg populair en ook hier vinden we meerdere aanbieders. 3CX geeft je bijvoorbeeld de provider-onafhankelijke IP Telefooncentrale en Xelion laat je werken met een gemakkelijke app waar je geen netwerkverbinding voor nodig hebt. 

Mogelijkheden zijn er wel binnen de uc, het is slechts een kwestie van zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw onderneming. Wij geven je de beste mogelijkheden van dit jaar, zodat jouw keuze iets gemakkelijker wordt.

Alle uc-oplossingen op een rij